Wybierz język:  

gastronomia.biz.pl

gastronomia : wyposażenie kuchni : akcesoria gastronomiczne : artykuły spożywcze

Urządzenia i sprzęt gastronomiczny mikrofalówki

Szybkie podgrzanie potrawy umożliwiają mikrofalówki, które z tego względu stanowią podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego. Jeżeli zależy nam na łatwym utrzymywaniu urządzenia w czystości, powinniśmy zdecydować się na mikrofalówkę posiadającą obudowę i komorę wykonaną ze stali nierdzewnej. Zaletą mikrofalówek jest też funkcja rozmrażania.
 


Wszelkie prawa zastrzeżone © 2004-2022 Vertica Technologie Internetowe.

Klikając “Zgoda” akceptujesz zapisywanie wszystkich danych cookie na twoim urządzeniu. Kliknięcie “Odmowa” oznacza zapisywanie tylko danych niezbędnych do funkcjonowania strony. Więcej informacji o cookie w polityce prywatności.